En härlig dag!

Idag började vårt nya gemensamma liv, jag och Militärpappan. Det handlar inte om att laga nyttigare mat eller träna mer… Nej, det handlar om att vi kommer att bo tillsammans och träffas som normala par varje dag efter jobbet. Hur ska vi stå ut med varandra?! (Haha!)

Idag skulle jag tränat med en kompis på förmiddagen, bebisarna skulle med till gymmet och vi skulle hjälpas åt med barnpassningen. Tyvärr ringde hon i morse och var sjuk och med tanke på hur det gick förra gången så kände jag inte för att åka in till gymmet ensam med Elise utan vi stannade hemma och lekte istället.

Elise har hoppat runt och tjutit av glädje i sin gå-stol idag. Bland annat tog hon sig fram till hålet som blev kvar efter att vi bytt plats på vår braskamin och när jag fick tag i henne var hon helt svart om både händer, näsa och bitring! Vi har även sjungit sånger idag och hon har verkligen varit på topp hela dagen! Glad och sprallig och lite sotig emellanåt…

Under eftermiddagen gick vi en promenad med Vackraste hunden men det blev inte någon särskilt lång promenad tyvärr. Snön var jättehård och trottoarerna och grusvägarna inte skottade, så vi fick gå mitt på bilvägen med hunden i koppel och det ger inte Vackraste hunden någonting, så vi gick hem med henne igen. Sen tog jag en promenad till Maxi med Elise sovandes i vagnen, handlade inför middagen och gick hem igen. Sammanlagt var vi ute i över 2,5 h. Vädret var underbart, solen lyste stundtals och det var ingen direkt blåst. Det är inte så ofta det händer i den här schtaun, ska ni veta! När vi kom hem lagade jag lasange och sen kom Militärpappan hem från jobbet. Märkligt, men underbart!

Ikväll har jag varit på gymmet och sprungit på löpbandet. Jag har bytt upplägg på löpningen. Det första löp-programmet jag sprang efter var för lätt och det är visserligen roligt när det går bra, men jag måste ha mer motstånd så varje pass blir en utmaning, annars blir jag aldrig bra! Nu springer jag efter ett program upplagt på 20 veckor för att därefter klara 10 km på 50 min. Känns som en bra start! Denna vecka är det 20 km löpning uppdelat på tre pass och dagens 5-kilometare gick riktigt bra! Jag fick kämpa mer än förra veckan och var riktigt svettig efteråt. Härligt!

När jag kom hem från löpningen hade Militärpappan gett Elise ersättning för hon var jättetrött och kunde inte hålla sig vaken tills jag kom hem så hon kunde få amma. I samma ögonblick som jag steg in genom ytterdörren somnade Elise för natten. Nice!

Jag har haft en riktigt härlig dag!

4 thoughts on “En härlig dag!

  1. Hm, har vi mycket snö kvar?? Ja inatt kom 30cm till så vi har så det räcker. Jag kommer inte ut med vagnen för det är så dåligt skottat och plogat.
    Henrik kör snö så han har att göra nu, jobbar både dagar och nätter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *