En jätte i Small

Imorgon ska vi på bröllop. Tuffbästis och hennes snygga kille ska gifta sig! Det ska bli fantastiskt roligt! Elise ska vara hos sin Mormor och Morfar och Tilia följer med på festligheterna.

Sen var det dethär med vad man ska ha på sig… inte världens roligaste grej när man känner sig som en jätte. Jag provade en klänning jag bar på ett bröllop strax innan jag blev gravid med Tilia och den passade. Fast den är för kort för mina ben just nu känner jag. Tillslut valde jag att ändå bära den för jag vill inte köpa nya kläder till min nuvarande figur eftersom jag håller på att svarva den ni vet. Grovsvarva.

Sen kom jag plötsligt på idag att den klänningen i bomull utan stretch måste tas av helt när jag ska amma. Och inte kan jag sitta där på festen eller för den sakens skull i kyrkan(!) i endast strumpbyxor och en halv bh! Någonstans strax där innan går även min gräns!

Så såg jag en fin klänning i Rabalders skyltfönster och jag smet in för att prova. Jodå, amningsvänlig så till den grad att jag skulle kunna amma mitt under pågående bröllopsmiddag, bra pris och något längre även om det fanns mer att önska. Jag provade en storlek M och den satt skapligt men expediten hämtade en S och tyckte att jag skulle prova den istället. Och dra mig baklänges, men den satt fanimej bättre! Så den fick det bli.

Perfekt av två anledningar:1. Jag kommer kunna använda den även i en välsvarvad 8 kg mindre kropp. 2. Jag kände mig genast mycket snyggare och gladare!

Sen att jätte-jag kommer i EN storlek small betyder inte alls att jag borde hålla tyst om hur stor och fel jag känner mig emellanåt. Nejdå, det beror snarare på att min kropp är byggd på ett sådant sätt att just klänningar brukar sitta bra i mindre storlekar.

Bilder får ni imorgon!

4 thoughts on “En jätte i Small

  1. mysigt med bröllop! Och du skulle vara så galet fin även om storleken var en XL vet du. Men jag vet precis vad du menar också, fast jag tror vi är rätt hemmablinda för den där spegeln. Och den fruktansvärda vågen.
    Ha en underbar dag (i förhoppningsvis) solsken!

  2. du kommer att vara jättefin på bröllopet och roligt att du hittade en klänning som passa

    Tack för du rösta på Bellis
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *