En kärlek så stark

image

Flickorna och jag har tillbringat dagen på stranden ute på Sturkö, en badplats jag aldrig tidigare besökt men som visade sig vara riktigt fin och härligt långgrund. Min sju år äldre faster, som mer känns som en syster för mig, var där med två av sina barn som lekte med Elise och Tilia oavbrutet tills molnen dök upp grå och hotande. Vi packade ihop och åkte hem till vår baksida för fika.

Vackerbästis kom ner från Kalmar och efter kvällsbad med barnen åkte hon och jag iväg för att gå promenad med Vackraste hunden. Vi köpte med oss middag från salladsbaren och satte oss på en klippa där kvällssolen värmde gott. Vi hann prata om livet, drömma, filosofera, skratta, gråta, äta och promenera vid havet. Är så mycket klokare nu än för ett par timmar sedan!

Livet. Vänner. Är så tacksam att ni finns i mitt liv!

image

3 thoughts on “En kärlek så stark

  1. Det låter verkligen som en härlig dag med riktigt bra avslut. Ibland blir allt lite bättre när man får gråta, allra helst med en kär vän. Lyckliga du 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *