En lång eftermiddag

image

Vi har haft jättevackert vinterväder här idag! Kallt som tusan när jag och Undra lämnade Elise på förskolan vid kvart över åtta i morse. Väl hemma igen städade jag undan lite och pluggade en stund och vid lunch kom Pluggkompisen hit och vi åt lunch och fikade. Och pluggade.

Jag hämtade Elise strax innan fyra och har haft en mycket energikrävande eftermiddag och kväll här hemma med detta lilla troll. Såklart jobbade Militärpappan sent och kom hem strax innan åtta. Alltså då allt redan är fixat och klart! Typiskt. Allt från matstrejk, couscous på hela golvet, en hungrig hund och en galen unge mitt i allt, en uttippad hundvattenskål, ett barn som badar i toalettstolen och sedan vill suga på tummen.

Paus – jag stoppar ner henne i badkaret.

Och sedan är det snabbt igång igen… En som inte vill bli torkad, eller borsta tänderna, en hund som hoppar upp på diskbänken för att sno matrester, en som nyss fått på sig en pyjamas som drar av den igen och även blöjan, går crazy på sin garderob och slänger ner allt för trappan. Och har jättekul! Och på detta en höggravid mamma med ordningsvansinne som måste plocka och vika ihop för varje plagg som kommer flygande?!

Och så vidare. Hon är jättesöt mellan varven och pussar ihjäl mig! Jag är bara så trött att jag liksom inte riktigt orkar med sånthär just nu. Inte med ett leende på läpparna i alla fall… Så nu kallar sängen!

5 thoughts on “En lång eftermiddag

  1. Känner igen det där. Det är som att de känner på sig när man minst orkar och måste bara jäklas lite extra då. Läste om din förra förlossning nyss, det kan ju bara gå bättre den här gången! Spännande att det kan hända vilken dag som nu. Lycka till! Kram

  2. Jag kan se Elise framför mig slänga ner kläderna o du ståendes nedanför och vika ihop allt igen. Haha kul!
    Skönt att någon mer ha det som vi, men Signe har ännu inte kommit på hur man badar i toastolen, skönt! 🙂

  3. Åh, det var nästan samma hos oss igår! Jag är för öövrigt världens hårdaste dörrvakt av toadörren. Så fort någon har varit på toaletten så registrerar mina öron om dörren stängs helt eller bara skjuts igen.
    Och stängs den inte helt så är Telma snart där inne och plaskar i toastolen med hunden går och hämtar husets godaste leksak; toaborsten!
    Kram

  4. Oj? Är hon så vild Elise? Jag vet nog ärligt talat inte om A någonsin gjort så många bus sammanlagt. Hon är busig och full i fan, men det är alltid på en rätt hanterbar nivå om vi säger så… Ohc klart de kryper under skinnet på en, de övar ju! Idag kanske är en lite lättare dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *