En lördag i februari

Visst är det härligt med helg?! Jag är äntligen helt frisk från min förkylning som jag åkte på för en vecka sedan och det tog nästan exakt en vecka att bli kvitt den. En vecka av träningsvila, massa näringstät mat och en stunds vila mitt på dagen de dagar då det gavs möjlighet.

image

Jag var uppe tidigt med Elise idag som lördagen till ära prompt skulle upp 05.45! Behöver jag nämna att vi får väcka henne vid 06.30 varje vardag när vi har tider att passa? Mycket märkligt!

image

Som tur är har jag vänner i samma situation så 07.30 hördes Tuffbästis och jag och bokade in en förmiddagsplaydate. Barnen ville åka vagn så vi tog en promenad ner till Familjen Tuff och blev bjudna på frukost nummer två med nybakade scones. Mums!

Vid lunchtid lämnade jag hem barnen till Militärpappan som fått orimligt lång sovmorgon och Tuffbästis tog med mig på ett av hennes lördagsnöjen: ett besök på secondhandbutiken vid Monsunen. Och jag hamnade nästan i chock när vi kom dit och jag såg trängseln och alla människor! Jag hittade några böcker till barnen och en glasvas till vårens blombuketter.

Under eftermiddagen tittade solen fram och plötsligt blev livet så mycket härligare att leva!

2 thoughts on “En lördag i februari

  1. Fniss känner igen det där med sisådär en TIMMAS skillnad i vakningstid på vardag och helg… hur VET de att föräldrarna gärna skulle vilja sova lite längre än vanligt? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *