En militär med en doft av ros och lavendel!

Idag flexade jag ut från jobbet strax innan tre och tiden som jag fick över använde jag till att laga lasange, för första gången i mitt liv! Jag som älskar att laga mat, men nån gång måste ju vara den första… Den blev riktigt god! Efter jag och militärpappan ätit åkte jag iväg igen, för att gå på massage. Gravidmassage. Eller det visade sig vara aromaterapi. Ja, vad det än nu var så var det fullkomligt underbart!

Aromaterapeuten  och jag pratade om mig och mitt liv, min kropp och min själ och det var ett mycket spännande samtal. Utifrån vad jag sagt blandade hon ihop tre oljor som tillsammans tydligen bildade en underbar doft. Själv är jag ju konstant täppt i näsan, så jag kände ingenting, men jag valde helt enkelt att lita på kvinnan.

Jag fick ligga i ett mycket varmt rum, kanske 35 grader, på en tempurmadrass, ni vet en såndär som sjunker ner just där man ligger. Aromakvinnan stoppade om mig med ett skönt täcke och la en underbart varm handduk över den delen av kroppen som hon inte skulle massera. Sen masserade hon mig mjukt och långsamt över hela kroppen. Fantastiskt avslappnande och lugnande! Jag somnade i slutet… Har ju liksom inte förmågan att kunna ligga ner en längre tid utan att somna…

Hela besöket varade i en och en halv timme och jag rekommenderar detta till alla, alla, alla! Ni vet, med dessa speciella oljor kan man bota allt, allt, allt! Så spännande, men framförallt obeskrivligt skönt, avslappnande OCH billigt! 600 kronor för hela besöket. Värt vartenda öre!

Efter besöket släppte min nästäppa och jag kan inte sluta lukta på mig själv! Ros och lavendel. Imorgon ska jag jobba iklädd M90 (grön kammo-uniform) och dofta ros och lavendel. Hela dagen. Tänk vad piffigt!

One thought on “En militär med en doft av ros och lavendel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *