En skön helg

I fredags kväll hälsade jag och Elise på min faster och hennes tre fina barn, 9, 7 och 4 år. Deras pappa var bortrest över helgen, liksom Militärpappan. Vi åt taccos (jag valda delar av taccos med tankte på Elises mage), lekte och pratade tills det bara var jag som var vaken. Då packade jag ihop min bebis och mig och åkte hem.

Igår for vi till landet till Övermorfar, Övermormor och Hemliga Marie. Vi gick i skogen och plockade fem liter kantareller, det lagades en underbar middag till kvällen och sedan var det min tur att somna framför tv:n. 

Idag har jag mest gullat med Elise och vi har gjort en massa ljud med munnen. Jag först och sen härmar hon, oftast. Hon har varit så himla go och fin idag, så fantastisk och underbar! Idag har hon även hittat sin nalle som hon fått av Hemliga Marie. Jag lade den på hennes mage och hon tog den med sina små händer och stoppade den i munnen. Som väntat. Den verkade god, för hon log och gosade med den länge. Sen lekte vi ”titt ut” med spegeln i sovrummet och hon gillade det verkligen! När jag tvättade låg hon på en handduk på golvet och tränade nacken. Hon lyfte riktigt högt och hjälpte till med armarna. Så häftigt att se!

Nu sover den fina lilla prinsessan och själv ska jag med försöka gå och lägga mig snart. Imorgon väntar spännande äventyr för oss!

One thought on “En skön helg

  1. Vilken helg ni haft –
    Kantareller, tacos, släkt/vänner, mys och lek, kan det blir bättre?!
    Nu önskar vi er en fin vecka. Och kan en vecka börja bättre än med kanelbullens dag!

    //Mamma M och IB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *