En vecka med Linas matkasse

image

Genom att jag är en Buzzador får jag förmånen att prova endel saker emellanåt mot att jag ärligt talar om min åsikt om varan eller tjänsten. I veckan som gått har vi provat en veckas middag från Linas matkasse.

image

Eftersom vi äter lågkolhydratskost så bytte vi ut vissa tänkta råvaror mot andra och det har fungerat utmärkt! Till den vegetariska middagen la vi till älgstek till förmån för pasta… hehe. En annan dag åt vi blomkålsmos istället för potatis, vilket också blev himla bra!

Jag gillar att kassen sträcker sig över fem dagar för vi har alltid rester till sjätte dagen och den sjunde vill vi gärna hålla öppen och laga något som vi känner extra inspiration eller sug efter! Eller har pyttekort med tid till. Perfekt för oss!

2 thoughts on “En vecka med Linas matkasse

  1. småler lite när jag läser 🙂 räcker till dag sex också!
    Vi har testat kassen en vecka och jag skrattade när jag packade upp den och avbokade kommande direkt. Till oss med två tonåringar som tränar och arbetar kroppsligt på jobbet + en man som också har ett fysiskt arbete så var det alldeles för lite mat. Men annars var maten god 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *