En vecka…

Jag gav mig själv en vecka att efter förlossningen inte bry mig så mycket om vad jag stoppar i mig. Kände att jag kanske skulle behöva det. För jag är ju en utpräglad allt-eller-inget-människa, som de flesta av er vet. Och nu är veckan bakom mig, så skönt, och andra bullar gäller!

Jag har högt ställda mål och därmed blir kraven lika höga. Det kommer att krävas en hel del för att komma i mitt livs form och jag är beredd att satsa friskt!

Så, äntligen kanske jag ska skriva, kommer bloggen handla mer om målinriktad träning och medvetna kostval igen! Och givetvis om allt det där andra, precis som vanligt.

Det här kommer bli en sjuhelvetes tuff resa. Och samtidigt: Åh, vad roligt det ska bli!

9 thoughts on “En vecka…

  1. hehe ja d var riktigt kul o komma i dom! jag jobbar på dagis =)

    Ja förstår att du är lycklig över d =) hon är jätte söt!
    vad tycker stora systern om bebisen då?=)

  2. Vad roligt att du är så motiverad! Berätta gärna mer om hur du tänkt lägga upp det, vad tänker du förändra med kosten och hur ska du träna?

  3. Ja vad kul! Ser fram emot det, för jag fick min vecka till att bli 8 nu. Men nu vill jag ta tag i saker och ting. Så jag hakar på dig, i min egen takt då! 🙂

  4. Åh bara en vecka, du är så bra! Jag höll på i 2 månader efter Billy ;)! Men nu har jag ifs varit riktigt duktig i ett år och gått ner 26 kg, fast en och annan salt bumling har slunkit ner den sista månaden. Det är det som är farligt, att när man blivit nöjd med vikten så börjar man slarva. Det ska bli kul att följa din resa till ditt livs form!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *