Energikick!

Ikväll har vi haft middag på mässen med det kvinnliga nätverket på jobbet. Vi blev hela 24 stycken brudar, vilket jag faktiskt tror är rekord! Ett jättehärligt gäng i alla fall och det gör mig så glad, taggad och fylld av energi!

Imorgon åker Militärpappan till Polen med färjan och blir borta över natten. Facklig kurs heter det visst… Men jag har nog hört ett och annat om det där. Skämt å sido! Hemliga Marie kommer till mig och Elise på middag imorgon efter jobbet och sedan är det fredag. Woho!

Vi har så mycket kul att se fram emot framöver! Vi ska göra om en del här hemma, flytta runt lite rum och renovera en del. Så i helgen åker vi till IKEA för att påbörja de första inköpen – garderober. Nästa helg är det Flottans bal och jag och Militärpappan ska förstås gå. Det blir andra balen som gravid, förra balen var jag i vecka 25 och denna gång blir det i vecka 27, så jag ska bära samma klänning. Självklart ska jag ta bilder och visa här på bloggen den här gången!

Snart närmar sig december och allt vad det innebär med julemys och så vidare. Detta år hoppas jag att min julkänsla infinner sig för förra året fanns den liksom inte. Jag tror att jag var alldeles för fokuserad på Elise och på att vara mamma så jag hann inte tänka på julstämning, så det kändes lite snopet sådär att julafton bara passerade så obemärkt förbi. I år kör vi på med vårt årliga julgodisbak här hemma igen och då brukar vi bjuda in kompisar (och deras hundar) och så bakar vi godis, dricker glögg, lyssnar på julmusik och har allmänt jättetrevligt. I år blir det en hel del barn också så det ska bli extra roligt! Jag håller på med inbjudningskorten nu, för det är så trevligt att få kort i brevlådan, tycker jag.

Nu ska jag kolla in mina favvo-bloggar innan läggdags.

4 thoughts on “Energikick!

  1. Vad mysigt att julbaka tillsammans! Vi har vänner som alltid bjuder in till glöggmys på första advent. Det är så himla trevligt. Jag gillar julen och främst att vi verkligen försöker bara vara tillsammans med släkten. I år kommer vi att fira hemma hos oss för första gången. Ska bli kul att sakta men säkert bygga upp egna jultraditioner tillsammans med A och M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *