Ett år går blixtersnabbt

Ibland får jag för mig att gå tillbaka i bloggen och titta vad jag skrev om för exakt ett år sedan eller två, var jag befann mig i livet och hur jag kände, vad som hände men kanske framförallt hur jag tänkte. Idag var en sådan dag och jag fann följande inlägg från den 4 oktober 2012:

Ny kropp, någon?
Efter tips från lite andra bloggare anmälde jag mitt intresse att få ta del av Groupons rabatter på lite allt möjligt. Sedan dess har jag fått mejl varje natt om en massa saker men kommit fram till att jag inte är en så kallad rabattmänniska. Eftersom mejlen kommer till min telefon nattetid händer det att jag tittar till dem om jag av någon anledning vaknar mitt i natten och då är jag kanske oftast lite trött.

I natt läste jag MÄNNISKOKROPP 68% rabatt… och tänkte att det var nog i märkligaste laget ändå. I själva verket stod det visst Menskopp 82% rabatt. Jag behöver inget av det. Heller. Så jag ska nog gå ur Groupon med detsamma!

Ett år senare: Jag har aldrig nappat på något erbjudande därifrån och läser inte många mejl mitt i natten som det ser ut just nu. Dock har jag fortfarande inte gått ur Groupon!

Shame on me!

One thought on “Ett år går blixtersnabbt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *