Ett i ett i ett

Idag har jag varit väldigt trött, sådär så jag hade kunnat sova bort hela dagen om inte jag blivit aktiverad av någon annan. Och det blev jag idag! När jag lämnat Elise på förskolan ägnade jag två timmar åt att plocka undan i huset och rensa ett förråd i källaren. Sen hade jag tänkt sova. Men då kom det två killar och tittade på husets värmesystem som det hänt något med under de iskalla nätterna som passerat.

Sen kom Krazy Karolina med lilla Madicken och hunden Tisma och vi åt lunch, fikade och pratade ikapp i flera timmar, ända tills det var dags för mig att hämta Elise igen. Elise och jag lagade mat och just innan den var klar kom Militärpappan från jobbet och samtidigt Hemliga Marie som ville uppvakta mig i efterskott. Vi åt middag tillsammans och efter den har Militärpappan och jag turats om, om en marathonläggning av Elise… lite mer än en timme senare sover hon nu gott!

En dusch borde jag orka ikväll med, men sedan är det sängen som kallar. Jag har i alla fall haft en mycket trevlig dag och inte känt av den där tröttheten så mycket, mer än som lite sudd och att allt gått sakta i mitt huvud. Härligt med fina vänner!

Hon var trött redan vid halv sju, men vad hjälpte det?!

Hon var trött redan vid halv sju, men vad hjälpte det?!

8 thoughts on “Ett i ett i ett

  1. Usch jag minns den där olidliga trötthetskänslan i slutet. Med Wilmer sov jag jämt. Men som du säger så blir det lite annorlunda med barn nr.2.

  2. Jag förstår verkligen inte hur du orkar hålla dig på fötterna. Jag skulle nog stendäckat i närmsta fåtölj redan på förmiddagen och sen inte tagit mig upp.
    Vet du? Jag väntar och väntar varje dag på att känna mig otillräcklig, men jag har nog haft sån otrolig tur hittills. För det har inte hänt, inte ens idag. Möjligtvis 10 minuter i fredags när båda skrek samtidigt för första gången kände jag att jaha – det var det här jag väntade på.
    Med det skrivet ska du ju inte för fem öre tro att jag har någon förhoppning om att ”slippa” i framtiden, men jag är nöjd med en mjukstart. Och så har jag faktiskt världens bästa 2-åring, även om jag får bråka lite väl mycket med henne ibland.
    Hoppas du får sova gott inatt, det behövs nog efter en sån livad dag!

  3. Har problemen med att få Elise att somna blivit ”värre” efter ni bytt till stor säng? Cajsa har nämligen inga problem med att sova i sin spjälsäng men jag funderar på att ta bort ena sidan så att det blir som en vanlig säng innan vi flyttar för att vänja henne vid det hemma men om det leder till problem med att få henne att somna så vet jag faktiskt inte hur jag ska göra….

  4. Vilken mysig dag.. Hoppas din födelsedag var supper och att vårt sms kom fram :o) Jag har ju två mobilnr och lär mig aldrig vilket jag ska skicka till hhaaha.. Vi får gå igenom det någon dag. Vilken underbar bild på Elise. Hon må se trött ut, men guc så gosig… Hoppas din dag idag blir lika bra ;o) Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *