Ett omväxlande yrke

Igår fick jag möjlighet att ansvara för fruar till höga militärer från Indien. Medan deras män är på långa möten och säkert har mycket tråkigare än oss visar jag damerna delar av Karlskrona och svensk kultur.

image

Vi besökte bland annat Räntemåla Gård och fick en fin visning av älgarna på gården vilket uppskattades mycket! Finuniformen åkte på under kvällen när det bjöds på mat på mässen.

image

Det är inte varje dag jag får pussa en älg på arbetstid!

image

Vi fick även en guidad tur på Kungsholms fort som är från 1600-talet och är min gamla arbetsplats. Det fanns en kvinnlig indisk militär med bland besökarna och vi fann snabbt varandra vid middagen. Hon hade en önskan om att få se hästar så vi åkte ut på landet sent på kvällen, klappade ponnysar, luktade på svensk sommar och lyssnade på tystnaden som inte är särskilt vanligt förekommande i den del av Indien som hon bor.

image

Jag älskar verkligen att möta nya människor, få lyssna till deras historia och dela med mig av min resa. Jag läste en gång någonstans:

Every person you meet you fall in love with just a little bit. And a piece of them always stays with you.

image

Monanjali kommer finnas med mig länge!

2 thoughts on “Ett omväxlande yrke

  1. Stilig du e.. 😉 fast man säger kanske inte så till en tjej. Du e väldigt fin iaf.hoppas du får va frisk till tävlingen håller tummarna. Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *