Exakt en månad

Idag är det exakt en månad till beräknad förlossning. En månad. Hur långt är det? Jag hoppas ändå bara på två veckor till. Är lite otålig nu mot slutet! Jag är iofs alltid otålig…

Läkaren igår sa att om jag skulle börja må dåligt, med tanke på mina värden, så sätter de igång mig. Skönt att veta! Men två veckor till är väl lika bra, tycker jag! Så Militärbebisen får fetta på sig lite… bland annat!

Somnade äntligen om vid fem och lyckades sova till nio, så nu är jag utvilad! Sitter i solen och käkar jordgubbar och kollar på när Militärpappan klipper gräset och donar. Känns okej! Han kom hem från macken innan och med sig hade han fyra (!) Pärontoppsglassar till mig! Vilken underbar man jag har!! Nu är han ju till och med min MAN. Jävligt vuxet, måste jag säga!

I eftermiddag ska jag in till Tuff-bästis en stund och ikväll ser det ut som att vi ska grilla, när jag tjuvkikade i kylen och såg vad Militärpappan handlat hem. Mums!

Kan inte bli annat än en fantastisk dag!

8 thoughts on “Exakt en månad

 1. Tyckte det var din man jag såg (men var inte riktigt säker) här på sjukhuset igår kväll o då var det nog så eftersom du hade varit inne på förlossningen!Vi ligger ju på nenonatal med vår lilla Axel o jag hade varit utanför avdelningen o hälsat på några från familjen! Vila o ta det lugnt nu, så bebisen kan stanna där inne ett litet tag till!Axel kom ju 2 veckor tidigare än beräknat o de är ju inte stora alltså:) Kram!

 2. Försök ha tålamod och låt bebben vara kvar så länge det går. Jag är lärare åldern 0-6 år , plus årskurs 1-5 och jag har träffat mycket kidz och vet hur viktiga alla veckor är. Det märks på barn när de missat några veckor i magen. Det är värt att kämpa på och gå så långt man kan i gravidteten.

  Lycka till, kramen

  • Dags för ett litet förtydligande kanske: Självklart vill jag att Militärbebisen ska få komma ut när han själv vill. Det är inte ett självändamål att sätta igång förlossningen! Men det känns som en skön säkerhet om det nu visar sig att han inte mår bra, med tanke på mina inte så tilltalande värden.

 3. Bebisen kommer ju när den själv vill, tror inte vi kan påverka det så himla mkt faktiskt! Jag var helt övertygad om att jag skulle gå över tiden, men så blev det ju inte! Men är ju skönt att du gått så långt som du har nu iaf!

  • Ja, precis. Skönt att mina värden har varit bra tills nu. Hade varit orolig om det hänt i vecka 20. Men nu vet jag att det, i värsta fall, går att ta ut honom.

   Ja, det var Peter du såg, alldeles säkert! Tillslut fick han åka hem för att ta ut Vackraste hunden, som behövde kissa.

   Hur mår ni nu? Jag följer er på Facebook varje dag och tänker på er ännu oftare!

   Kram

   • jo, men precis, när du gått så här långt så är det ju oftast ingen fara för barnet att komma ut, allt är ju i princip klart i kroppen, bara lite vikt som ska läggas på!!Skönt det!

    Förstår att hunden behövde ut på promenad, får ju inte glömmas bort mitt i all uppståndelse:)

    Mår ganska ok nu!Idag får Axel prova att klara sig utan syrgas, för att se hur han klarar det!Och än så länge går det bra, har bara behövt nån liten puff i mellanåt, så det ser bra ut, enligt mig iaf!Läkaren kommer snart in till oss och säger sin åsikt! Men lär nog bli kvar här ett tag till! Är en del prover som ska tas och så se så att han går upp i vikt ordentligt och se så att han klarar sig utan syrgas, för det är ju det vi alla vill! Är skönt att känna stödet från alla er där ute, det värmer verkligen! Kram på er o vila lugnt i detta förskräckliga väder!

 4. Det gick jättebra med bärselen i affären, han sov som en stock!

  Nu är det MINDRE än en månad kvar för dig! Njut av pärontoppsglass (åt du alla fyra på en gång förresten?), jordgubbar och glassbåtar, det förtjänar du och din stackars påfrestade kropp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *