Fånga dagen och allt det där

image

Jag hittade söta örngott på loppisen igår med Elises initialer broderat på. Ett fick Elise på sitt rum och det andra placerade jag i gästrummet för att locka hem min syster, hehe… för det är ju även hennes initialer!

Carpe Diem,  fånga dagen, det känns mest som ett skämt just nu! Idag har barnen och jag haft det väldigt kämpigt med varandra. Milt uttryckt! Men det är i motgång man växer, jag vet ju det. P.j.u.h.

Jag lyckades få en thaimassagetid hos Jiraphone, helt fantastiskt! Bland det bästa jag vet i hela världen! Sedan hängde jag hos morfar en sväng och så avslutade jag kvällen med en kvällspromenad med Tuffbästis och en te på det! Barnen sov när jag kom hem strax efter 22. Imorgon tar vi nya tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *