Flyt och lycka!

image

Militärpappan är hemma, barnen sover, vi har ätit thaimat och imorgon är det fredag. Kan det bli bättre?! Ja, faktiskt. Idag fick vi veta att vi fått VG på vår senaste kurs på universitetet och genast fick jag massa mer energi att sätta fart på nästa kurs som till stora delar bygger på den förra.

På jobbet är det fullt ös och jag älskar det! Vi håller på att skapa en ny utbildning som sträcker sig över ett antal veckor och det är något visst med att sätta sig med tomma blad och låta inspirationen komma utan att sätta gränser till en början.

Nu åker Militärpappan inte bort någon längre period mer i år vilket bland annat betyder att jag enklare får ihop min träning. Skönt! Det firar jag med att hålla ett pass i Bastasjö på lördag med Team Militärmamman! Kom om du är i närheten vet ja´!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *