Första veckan

image

En vecka har passerat sedan jag tog tag i kosten ordentligt och började träna efter höftskada och näsoperation. Fredag idag och det innebär vägdag för mig.

Jag har tränat försiktigt och ganska lite för att vara mig, men betydligt mer än på längre! Kosten har jag skött mycket bra och hållit mig till min plan. Jag anser att kosten är den viktigaste faktorn när man ska nå mål som mina. Det är när jag gör förändringar i min kost som jag märker störst skillnad på min kropp.

Nu första vägningen kan jag vänta mig störst resultat eftersom mycket vätska lämnar kroppen när jag inte längre okynnesäter snabba kolhydrater, som binder vätska. Jag går inte på någon extrem diet utan äter bra mat, lagad från grunden och undviker snabba kolhydrater utom direkt efter träning. Men jag är inte nitisk. Dessutom har jag tre tillfällen under helgen då jag äter vad sjutton jag vill!

Resultat första veckan: – 2,9 kg

Told you! Mycket vatten, men jag är glad att bli av med det med!

Hur går det för er andra?

3 thoughts on “Första veckan

  1. Äsch., du är då för bra!
    Har fått till ett pass styrka med mannen, sjukt skönt men hemsk träningsvärk… 🙂 utöver det lite bättre mat än vanligt, gräsklippning i 2h kuperad terräng o ett par timmars grävning/grusskottning. Ett löppass på söndag o sen drar vardagen igång. Innebär egentid tis-tors o då ska ut o röra mig tillsammans med hunden! 🙂
    Trevlig helg!

    • Bra jobbat Ingrid! Kul att träna med mannen! Fantastisk möjlighet att ta tillvara på det där med egentiden så länge den varar. Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *