Fortsatt vila på hemmaplan

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen. Eller i alla fall mellan tio och fyra. Jättelänge! I morse när jag vaknade först av alla, som vanligt, dukade jag fram en stor härlig frukost med bland annat tekakor som jag bakade i fredags innan jag blev inlagd… Sen väckte jag Militärpappan, Vackraste hunden, SysterYster och hennes pojkvän så jag slapp äta allt själv.

Innan frukosten var klar kom hantverkarna och i samma minut var Militärpappan tvungen att åka till jobbet. Så SysterYsters pojkvän fick hjälpa mig att skruva ner gardinstängerna och plocka undan i alla fönster. Det vi förberett igår räckte inte, för hantverkarna sa att de skulle göra allt jobb på insidan idag. Nu hann de knappt hälften, men ändå. Nu ser det ut som kriget här, både sjukt stökigt med möbler huller om buller och smutsigt då hantverkarna gått in och ut med sina skor hela dagen i ösregn! Grrrr!!

Ett fruktansvärt liv har det varit här, men jag hann liksom aldrig fly. Jag tog Vackraste hunden med mig upp i sovrummet (utan dörr) och slumrade, läste och myste hela eftermiddagen. Till ljudet av en motorsåg eller motsvarande. Tur man är militär och har övat på att sova på en stubbe under skottlossning…

Vid fyra kom Militärpappan hem och vi åkte till Mc Donald´s för här hemma var köket ockuperat av byggrejer som hantverkarna lämnat kvar. Sen var vi och tankade bilen och drog en runda på Babyproffsen mest för att kolla lite. Eller kanske mest för att rasta mig, när jag varit så duktig och legat ner halva dagen. Vilken utflykt!

Jag borde göra en massa saker som jag har i min hjärn-lista… Eller så borde jag mest av allt bara fortsätta ligga här. Och glömma listan.

2 thoughts on “Fortsatt vila på hemmaplan

  1. Glöm du listan, tycker jag!Och fortsätt vila, är nog det bästa för dig och bebisen nu:) Kram till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *