Från botten till toppen

Efter två tuffa dagar då jag helt ärligt stundtals suttit här och bölat av trötthet och uppgivenhet, eller kanske vekhet, har jag idag lyckats vända på det eländiga och haft en helt underbar dag och jag känner att de underbara dagarna kommer bli fler!

image

Efter två timmars inskolning sov Tilia i tre timmar i vagnen i trädgården och under tiden hade ju jag och Elise fikastund i solen och så. Tuffbästis och Benjamin kom över och vi drack kaffe åt paleo-chokladbollar, som ni ska få receptet på, och hängde i lekparken en bit bort.

Solen har verkligen strålat här under eftermiddagen och alla vinterkläder fick bytas ut mot vårkläder! Elise kände sig supersnabb i gympadojjor och sprang som en tok hur länge som helst!

image

Till middagen kom mina föräldrar och hängde med barnen en stund så att jag kunde ta ut Undra en sväng. Såklart passade jag på att få träning själv och åkte till Västra Mark och sprang två snabba varv på det förskräckligt kuperade spåret. Ett varav åt varje håll så det skulle bli så jävligt som möjligt. Det finns en speciell anledning till att jag valde just den rundan. Ida med Alla kan träna har vunnit en startplats i Stockholm Brantaste och fick mig att med tävla om en sån. Gud hjälpe mig om jag nu skulle vinna! Fast det kommer hen ju inte göra, så det var bara att snöra på sig skorna och ta sikte på alla backar jag kunde hitta.

Barnen fick jag i säng en timme tidigare än föregående två kvällar och efter lite fix i huset tog jag min första dusch på typ 83 dagar. Vinden har vänt, mina vänner!

8 thoughts on “Från botten till toppen

  1. Det är helt ok att böla av trötthet. Beundrar dig som fixar allt helt själv när militärpappan är bortrest. Men vek, det är nog det sista jag skulle kalla dig. Snarare superwoman!

  2. Även i mina ögon är du så stark som fixar allt när han är borta. För det är tufft med trots och bråk och man blir ju så trött. Vad skönt att dina föräldrar kom så du fick komma ut. Jag hoppas ni sovit gott inatt och att ni får en bra dag. Kram!

  3. Det är tillåtet att få känna så emellanåt och även att få gråta ut och känna sig utmattad. Tycker du är jätteduktig
    kramar

  4. Hej, kikar in som ny här (tror jag) och ser att du har fullt upp. Så befriande ibland att bara böla ut, gillar din ärlighet för så är jag också. Nåväl kikar vidare, lämnar ett spår och skulle bli riktigt glad om du gjorde detsamma:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *