Fredagsunderhållning

image

Pulkamys!

Elise har varit hemma med mig hela dagen idag för även om jag är sjukskriven så vill jag såklart passa på att umgås så mycket som möjligt med Elise så länge jag har energi kvar. Det snöade igår kväll och ytterligare ett par centimeter snö la sig på marken, så idag kunde vi åka pulka!

Efter frukost och lite fejande här hemma fick jag på Elise och mig alla kläder och ett täcke på den frusna hunden och så begav vi oss ut med Elise i pulkan. Vi kom ca 40 meter innan Elise halvgrät i pulkan för det var så kallt i vinden! Termometern visade 11 minus och trots sol så gjorde snålblåsten sitt, så vi vände igen. Elise ville inte gå in så vi åkte lite pulka i trädgården istället och det uppskattades!

En fredags- fruktstund med melon senare åkte vi till MVC för kontroll och allt såg bra ut även idag med ett tryck på 137/70 och urinen utan anmärkning. Det är helt fantastiskt egentligen, att jag, mindre än tre veckor till beräknad förlossning, är så frisk med tanke på hur sjuk jag var förra graviditeten!

Elise sover middag nu och jag ska passa på att göra detsamma. Jag älskar att vila på dagen!

6 thoughts on “Fredagsunderhållning

 1. Ja huuu vad kallt det är! Vi gick en promenad i solen men tyckte synd om våra kinder så det blev ingen lång runda idag 🙂 Vad härligt att du får vara frisk denna gången! Bådar gott inför förlossningen.
  Sv:Ja, nattskäck kan gå över fort om man har tur (finns ett knep som ev kan göra att den går över) och har man mindre tur kan den vara i många år 🙁 Det hoppas vi inte på! Fruktansvärt är det och har man aldrig hört ett barn skrika i skräck så är det svårt att förstå. Hemskt och så kan man inte göra nånting…

  Kram tillbaks!

 2. Skönt att ni fick lite frisk luft i alla fall, vi har inte fått någon eftersom A gick och la sig med 39 graders feber på lunchen och vaknade i samma tillstånd 2 timmar senare. Men så är det ju med barn, inställda planer och mys på hemmaplan får det bli istället!
  Låter bra att du är frisk nu tycker jag, du har haft tillräckligt med skit! Och bara 3 veckor är ju helt galet!!

 3. Tack för svaret och besöket på min blogg 🙂 Ja, jag hade också havandeskapsförgiftning, det jag tyckte var så skrämmande var att jag inte alls kände mig sjuk, utan jag fick ”underkänt” på ett urinprov hos BM, skickades till sjukhus och där blev jag inskriven utan ens en chans att åka hem och hämta hårborsten.
  Sen var jag inlagd av och till i två veckor (inte så länge, men jobbigt med ovissheten) innan jag sattes i gång i 38+3, sen blev jag sjuk ett dygn efter förlossningen (magsjuka sas det, men jag tror det var kroppen som ville sanera sig) vilket ledde till att vi aldrig kom igång riktigt med amningen mm.
  Mira är snart 14 månader nu, så eventuella syskon blir ju inte så tätt på. Fast det hade det nog inte blivit ändå, Mira är en underbar unge men kräver en hel del. Så hon får gott växa upp lite till först.
  Och så ska det in en hundvalp någonstans i den ekvationen också!

 4. Härligt att höra att du mår så bra:) så konstigt med våra kroppar!! Som du skrev, s sjuk du var förra gången och nu märks det inte av alls på det sättet… Vad är skillnaden? Kan du ha en pojk i magen denna gången;) ja du vad vet vi.. Tycker det är så skönt iaf som åskådare brevid att både få höra och se att du mår fint… Så spännande nu, snart får vi se vilken liten plutt ni har där inne!! Hihihi Många kramar till er;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *