Frihet och lugn

Denna helg är det dags för Militärpappans (halv)årliga fiskehelg i S:t Annas skärgård tillsammans med Militärkompisarna.   Så vid luchtid åkte han härifrån och kvar blev jag, Tilia och Vackraste hunden. Elise tog han med sig, inte på fiskehelg då, utan hon ska vara hos Frökenfarmor och Målarfarfar i helgen.

I ärlighetens namn har jag längtat lite efter denna helg. Att vara en 1,5-åring fattigare ett par dagar har gett frihet en ny innebörd för mig! Och då har jag ändå en galen hund och en 1,5-månaders bebis vid min sida (uppe på mig).

Hittills har jag spenderat dagen med en väldigt lång långpromenad med en vän (och hund och bebisar) och så har jag suttit i soffan och stirrat ut i ingenstans och undrat hur länge den där lilla bebisen ska sova egentligen… Så brukar det ju inte direkt gå till här hemma. Antar att även hon njuter av den totala tystnaden som infunnit sig i huset.

Jag ska såklart vila i helgen. Sova. Sen vet jag ju med mig att jag är överdrivet social av mig så redan ikväll packar jag in hund och bebis i bilen och åker till Hemliga Marie där vi ska stanna tills imorgon. Vi ska äta gott, vila och ströva i skogen.

Tänk, på måndag kommer jag vara en så mycket bättre Militärmamma!

image

Elise fick två långa tjocka flätor i håret idag!

6 thoughts on “Frihet och lugn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *