Frukost för träning

Var sin vällingflaska till varje unge framför barnprogrammen och jag smet ut för att skotta undan nattens snö. Vi tog bilen till förskolan för att lämna Elise som fick vara hemma med oss igår eftersom hon kräktes i lördags. Bara en gång och sen var det bra med det. Dock hamnade allt i soffan…

image

Strax ska Tilia och jag in till gymmet för att hålla i Mamma/Baby-träning. Min frukost idag bestod av yoggi utblandat med kesella 1%, naturell müsli, ett par valnötter, ett fikon och en liten bit banan. Ett ägg till såklart, vitamintablett och vatten. Kolhydrater, protein och fett i en bra kombination så här en morgon före träning.

Äter ni olika frukostar om ni ska träna eller inte?

7 thoughts on “Frukost för träning

  1. nej, jag äter alltid samma frukost, nästan. kan väl säga att 90% av mina frukostar består av 3 knäckemackor (sport eller havre) med ost på. Ledsnar aldrig 🙂

    • Håller du dig mätt på det verkligen? Eller när äter du igen? Du tränar ju en hel del Monstermalla, menar jag.

  2. Nej äter inte olika. Oftast äter jag havregrynsgröt och ngt ägg oavsett, men ibland (framför allt helgen) blir det amerikanska pannkakor med dinkelmjöl, äggröra och bacon, mackor el annat smarrigt 🙂 ibland skiftar jag gröten mot yoghurt/fil och müsli eller flingor med. Periodare helt enkelt 😉

  3. Sån där kräksjuka hade vi också innan jul, en kräk sen var det bra. Skönt att slippa fler gånger, särskilt med Storebror som _tror_ att han behöver kräkas när någon hostar lite för mycket och inte kan äta nåt på hela dagen typ…
    Inte för att jag tränar särskilt, men de gånger jag gjorde det åt jag samma frukost som vanligt och lite extra efteråt istället.
    Nuförtiden går det 2-3 mackor (hembakt) till frukost, med te till 🙂

  4. Jag kör lite olika, Sportknäcke med keso och tomat är en hit samt gröt där jag låter havregrynen stå i blöt över natten så den blir extra mumsig (kokar den med mjölk sen)… Gör ofta smoothies på vår/sommar när frukterna finns närodlade och smakar frukt. Äter oftast detsamma oavsett det är träning eller ej men jag schemalägger mina måltider mer om det är träningsdag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *