Giftastankar

Kanske man skulle ta och gifta sig! Det verkar ju bra och så, nu när militärbebisen kommer och allt. Om något skulle hända någon av oss. Det kan ju vara vad som helst, som att jag knall fall går och dör mitt under förlossningen! Bäst att gradera sig. Ordentligt.

Militärpappans vänner säger att alla flickor vill ha ett sagobröllop där de får vara prinsessa och finast i världen för en dag. Men jag hävdar att jag inte är en av dessa. Promt! Inte en chans i hela världen att jag skulle lägga alla de pengarna, all den tid till planering, all den energin – för en endaste dag. Fatta EN dag! Never ever.

Jag är vackrast i världen alla dagar (enligt Militärpappan. Mest. Men ändå!) så jag behöver inte en extra dag till just det. Känns helt rätt att gifta sig borgeligt, utan en massa piff och glim. Lite mer bling-bling på fingret, bara jag och min älskade (och min mage) och så lite fika på det i trädgården med de som vill komma förbi. Blir perfa!

Precis så romantisk är jag! När det gäller sånt.

5 thoughts on “Giftastankar

  1. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeen DÅ MÅSTE jag får komma och fira detta.. DET ÄR ETT MÅSTE ;o) Räknar med att få ett mess, mail brev är det är dags för mig att vara vid din sida och kasta ris ;o) Puuuuuuuusssssss

  2. Hihi samma som vi då menn vi hann inte innan Kalle kom för han bestämde sig 9 veckor tidigare för att komma ut så vi fick ringa och ändra hihi så det blev den dagen Kalle skulle ha kommit i stället 🙂

  3. Tänk att jag känner likadant, har ingen som helst längtan efter ett stort bröllop eller dyr ring heller, men något för bara oss. Picknickbröllop?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *