Graviditetsvecka 38…

Här väller det ut både fram och bak nu för tiden...

Här väller det ut både fram och bak nu för tiden...

…är snart tillända och jag känner mig mer gravid än någonsin. Lite mer vätska i kroppen nu, lite ondare precis överallt, lite långsammare än innan och lite tröttare och tyngre. Med all rätt! Bara två veckor kvar idag.

Är det nu man ska packa BB-väskan, bädda spjälsängen och tvätta bebiskläderna? Är det nu jag ska tagga inför förlossningen, föräta mig på sötsaker och dricka arton koppar hallonbladste i timmen?

Jag skulle ju i princip kunna föda när som nu. Trots att jag är medveten om detta skulle jag bli så förvånad om det plötsligt satte igång. Nu liksom?! Va?! Ska jag bli tvåbarnsmamma, redan?

På ett sätt vill jag att den kommer Bums(!) men jag har inte tid med det just nu… Jag ska bara…

8 thoughts on “Graviditetsvecka 38…

 1. Du är jättevacker och det är mycket man borde göra och si och så.. Tror att du har full koll på vad du ska göra och inte vad man ”BORDE” göra, ta det i din takt =D

  Vi har varit tillsammans i 12 år i sommar =D.

  kramar

 2. aaaw nu syns det att det är tungt för dig! du ser mkt tröttare ut din stackare!!
  När jag var höggravid med Elias så bad jag Anders att fota mig med magen, o jag minns HUR SUR jag blev för att Anders fick mig att se så trött och kass ut på korten .. HAHA ;)) ”dålig fotograf”..

  Hoppas du slipper gå över tiden iaf!!! =)))
  kraam

 3. Av egen (ha) erfarenhet skulle jag vilja säga att du SKA se till att göra de sakerna, för den kommer väl när man minst av allt anar det. Jag hade bara tur att sambon hann slänga ihop en BB-väska på 2 sekunder åt mig. Spjälsängen är dock inte bäddad ännu, hon sover hellre i liggkorgen till vagnen/vår säng/soffan/famnen ändå och sängen lär komma till användning sen.. 🙂
  Men ja, det är SÅ spännande!

  Sv: Vad gullig du är som tror det. Vem av oss som har rätt återstår ju att se, men efter min heldag och kväll hemma idag med båda två utan minsta protest känns det ändå okej om det skulle komma ett bakslag. Jag har bevisat för mig själv att jag kan och det är ju oftast där skon klämmer, när mna börjar tvivla på sin förmåga.

 4. Åh fina du! Du kommer nog alltid ha nåt som du ”ska bara” innan det får vara dags 😉 Jag väntar med spänning i alla fall och längtar till jag får se militärunderverk nr2 😀

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *