Håret i rosett

Den senaste tiden har jag fått många komplimanger om mitt hår. Tack! Jag har ju, som de flesta av er vet, haft kort hår under några år. Jag har väntat och väntat och samlat och samlat och nu äntligen är håret i alla fall lite längre. Det firar jag med att sätta upp det på olika sätt, för det är så mycket roligare än att det bara hänger där sådär trist, tycker jag. En stor fördel med att ha längre hår är just uppsättningarna. Jag har aldrig, inte ens som barn, haft långt hår och därför inte heller tränat på vackra flätor och sånt som en del är fantastiskt på.
Mitt hår är tunt och kräver lite piff, medan Elise har tjockt hår och hon ställer ibland upp på att jag pillar med hennes hår och sätter upp olika frisyrer. Perfekt att öva på för att sedan kunna sätta upp mitt eget!  

Idag är barnen på kalas och jag fick förtroendet att sätta upp deras hår. Det blev rosetter av det hela och tjejerna var supernöjda!

Det är enkelt och tar ungefär fem minuter. Såhär gjorde jag:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *