Härliga fredag

Natten har gått bra såtillvida att hon inte har mått dåligt. Hon har vaknat en hel del såklart och varit ledsen och jag har stoppat om henne så har det gått över. Tills klockan halv fyra då hon inte ville somna om och var hysteriskt ledsen så fort jag lämnade rummet. Tillslut la jag mig på en madrass bredvid hennes säng och vi fick i alla fall sova från och till i två och en halv timme till. Skönt! Hon är kass i magen och har fisit hela natten, stackarn, men annars är allt bra med henne. Skönt!

Jag brukar gilla att ligga på madrasser där det är lite hårt men det kanske inte är optimalt som gravid i vecka 28, för mig. Jag   vaknade med världens nackspärr och var helt låst från örat ner genom högra skuldran. Det gjorde sjukt ont och jag kunde inte lyfta Elise, vilket är en klar förutsättning att kunna just för tillfället… Jag grät en skvätt när jag kämpade upp henne på skötbordet.

När jag fått frukost i magen och haft en varm vetekudde lindad runt nacken ett tag så kändes det genast bättre! Elise har även gjort sitt bästa för att pigga upp mig genom att välta ut två lådor med plastpåsar och bakformar mm i köket och då fick jag en anledning att städa ur två lådor till och sedan gick min nackspärr över och livet blev underbart igen! Tänk vad lite rensning av kökslådor kan göra!

Vi har gjort lite adventsfint här hemma och Militärpappan får fortsätta imorgon när jag ska till universitetet på föreläsning. Bland annat ska vi sätta upp rullgardinerna i köket som vi tog ner när vi bytte fönster för ett och ett halvt år sedan(!!). Vi har en del ”to do´s” på vår lista som ni säkert förstår. Snart kommer han i alla fall hem och vi försöker hålla oss vakna så vi hinner säga hej ikväll. Mysigt!

Idag hittade jag henne i min garderob där hon letat fram massa av mina trosor och hängt om halsen.

Idag hittade jag henne i min garderob där hon letat fram massa av mina trosor och hängt om halsen.

7 thoughts on “Härliga fredag

 1. Ha ha. Söt bild på Elise 😉
  Hade oxå ett breakdown när min foglossning var som värst o jag fick gå med kryckor. Rullade vagnen framför mig, halvhängandes för att stödja mig o sen försökte ta mig bort till lekplatsen o en ivrig hund dragandes framför. Självklart var mannen iväg på en av sina öd… Snart så har jag min kropp tillbaka. Oj, vad jag längtar!
  Trevlig helg!

 2. ¨åhh skönt att hon är på bättringsvägen lilltufflan!
  hela historien är nämligen så att vi ville reklamera vår urkassa tvillingvagn som fick 4 fel på 1mån!!! sanslöst…
  butiken totalvägrade, vi kontakade konsumentombudet i vår kommun som hänvisade oss till ARN, vilket butiken också gjorde till slut.,.
  Men butiken drar verkligen ut på det hela, skriver lååååånga innehållslösa ogrundade brev.. blir tokig snart!
  har hållt på sen i somras med denna skiten… och så nu skriver dem att en person kommit till dem med min bloggadress????
  en person som säger sig känna mig??!!! låter sååå skumt och faktiskt obehagligt.. så jag kommer att få låsa bloggen.. :(((
  skittråkigt men men.. har skrivit ett inlägg om det i bloggen, där man får maila mig på min hotmail så att jag kan skicka en inbjudan via
  blogspot 😀

  hoppas ni får en fin första adventshelg!:)))
  *kram*

 3. maila mig om du vill bli inbjuden att läsa min blogg :)) har inte din mailadress och kan inte se den på mina kommentarer heller.. knasiga blogspot.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *