Helg i Högsby

Vi är nyss hemkomna från en skön helg i Högsby hos Frökenfarmor, Målarfarfar och Kärnkraftsfarbrorn. Elise har myst, gosat och busat. Militärpappan har gått med vildhundarna i skogen, vinterfiskat och kollat på fotboll. Själv har jag fikat, löptränat i solen och hållit i 2-veckor gamla Astrid! Och så har vi ätit kroppkakor, vilat ut och klappat händerna såklart! En bättre helg kunde man inte önska sig!

Min första arbetsdag på ett ganska bra tag infaller på tisdag. Onsdag och torsdag tillbringar jag på ett möte i Halmstad och på fredag är jag föräldrarledig, liksom imorgon, måndag. Känns ganska bra att slängas rakt in i det, trots allt. Jag är ju en typisk allt-eller-inget-människa, så någon mjukstart är ändå inget för mig! På ett sätt blir det ju så ändå eftersom jag inte går upp på heltid direkt.

Elises åttamånaderskontroll gick bra, för jag hann städa! Och så kunde hon alla ”utmaningar” i form av pincettgrepp, stoppa pinne i munnen och sitt-konster. Såklart klappade hon händerna i ren lycka, Elise alltså, och BVC-kvinnan sa att det inte ingick förrän vid 10-månaderskontrollen. Läs: Elise är alltså ett underbarn. Haha.

BVC-kvinnan tackade nej till kaffe och semla, så jag gick över med det till grannen istället och lyckades pricka in hennes födelsedag! Perfekt!

5 thoughts on “Helg i Högsby

  1. Låter som en toppenhelg!! Vad olika de verkar kolla åttamånadersbarnen. Här kollade de hörsel, pincettgrepp och hur han samarbetade med händerna.

  2. Va?! Ska de kunna klappa händerna på tiomånaderskontrollen? Det ger oss lite mer än ett dygn att lära Isak det… Ingen stress =)

    Vilken fin bild på dig här till höger, har inte sett den förut! Är den nytagen? Otroligt vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *