Hemma!

Vi är hemma igen efter sommarens roadtrip och det bästa är ju att få äta sin egna mat! Även om vi ätit väldigt gott och köpt och lagat mycket själva så slår liksom inget att tassa upp innan övriga familjen vaknat och dricka kaffe och äta mitt hembakade bröd. Lovely!
image

Militärpappan åkte till Mariagårdens lekpark med barnen igår kväll så de fick leka av sig efter att ha suttit i bilen länge. Under tiden packade jag upp allt och hann dammsuga huset. Underbar fördelning, tycker jag som älskar ordning och att städa!

Sedan möttes jag och Finaste grannen upp för en lång promenad i den ljumna sommarkvällen. Som jag längtat! Efter henne, efter långpromenad och efter ljumna sommarkvällar!

image

Vi bestämde att träffas idag också och vi spenderade förmiddagen på loppisen i Ronneby. Jag hittade lite kläder och böcker till barnen och vi avslutade med en fika på café Mandeltårtan. Som sig bör! Kolla in utbudet!

Och så har vi haft allvarliga diskussioner om hur vi ska förändra världen. Vi är inte riktigt säkra exakt hur vi ska gå tillväga ännu, bara att vi ska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *