Jag älskar livet!

Det är så vårigt och varmt här idag att jag blir alldeles lycklig i hela mig! Trots att natten varit ganska tung då Tilia vaknade och skrek i flera timmar för hon hade ont i tänderna. Igen. Och av hennes skrik vaknade såklart Elise, som somnat utan blöja uppe på täcket med taklampan tänd igår när Hemliga Marie var här för att ta hand om barnen en stund så jag kunde gå med Undra. Elise var helt till sig och jätteledsen för att jag skulle gå ut en stund och Hemliga Marie fick inte ens komma i närheten av henne!

Först efter blöjbyten, välling, soffhäng, Dentinox och en Alvedon till Tilia somnade hon och då var klockan närmare två! Fast Elise var glad och ivrig när hon väckte mig strax efter sex imorse.

Tur att det är sol och vår, det ger massor av energi! 

 

Jag, Tilia och Undra hängde en stund i trädgården innan lunch och det var riktigt varmt! Jag fick så mycket vårkänslor att att genast plockade fram lite trädgårdsmöbler.

Livet är härligt! 

4 thoughts on “Jag älskar livet!

  1. Vilka härliga bilder!
    Snön ligger fortfarande alldeles för tjock här i norr, men vi skymtar uppfarten och lite gräsmatta där det är välskottat 🙂
    Platon är en soldyrkare, flyttar efter solfläckarna inne, lite kallt att ligga ute någon längre stund ännu… Ser ut som Undra inte misstycker heller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *