Julfest i stormen

Det här med paraply var en sådär-bra idé i stormen Sven… men tog mig i alla fall på en mindre flygtur strax innan det blev till plockepinn.
image

Igår hade vi julfest med jobbet och eftersom jag nästan alltid typ är gravid eller ammande just vid julfesten men inte i år, bland annat, blev det en ganska sen och smått galen kväll för min del. Jag hängde med Militärmamman Sofia och tillsammans hade vi en superkväll med massa andra kollegor som slutade senare än jag varit uppe på länge! Dagen har gått fint men nu framåt kvällen gör sig tröttheten påmind… pjuh!
image

Från julbord med jobbet till middag med familjen. Idag blev det tacos här hemma och under loppet av 20 minuters måltid lyckades Tilia pilla upp majskorn i näsan inte mindre än fem(!) gånger. Trots att vi avdelade en av oss till att punktmarkera henne lyckades hon ändå finta oss flera gånger genom att låtsas stoppa in majskornet i munnen men precis i sista nanosekunden blixtsnabbt skjuta in det i näsborren istället.

Nu sover flickorna och vad vi vet är alla majskorn utplockade… Tryck på näsan, skak av huvud, pincett och nässug är några bra knep man kan ha nytta av. För er som undrar.

Har även funderat lite kring om industridammsugaren skulle kunna vara ett bra alternativ nästa gång… någon med erfarenhet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *