Kärlek och tempoväxling 

Nu går det undan! Bara senaste veckan har det hänt så många saker som ibland händer på ett år ungefär. Häftigt! Samtidigt har vi haft det väldigt mysigt och roligt tillsammans. 

Bland annat har Elise efter ett års totalvägran börjat cykla igen, Militärpappan har fiskat och hans brorsa har varit här, jag har slutfört mitt arbete med vår lilla stuga på tomten som nu är ett fantastiskt litet kryp in att plugga i, eller coacha. Vi har plockat kantareller på Landet, träffat min syster och hängt med mormor. Elise var sjuk och missade de två första dagarna i förskoleklassen, men det var inget som märktes när hon kom första dagen i fredags. Jag har varit på en ny thaimassage i Karlskrona och myst hos Militarmamman Sofia en kväll mitt i veckan. Lördagen inleddes på bästa sätt hemma hos Läkarefamiljen som bjöd på frukost med extra allt! Galet lyxigt!!

Just nu är barnen sådär goa så man liksom inte kan få nog av dem!!
Och så går Militärpappan och jag om varandra helt och hållet en period framöver. Vi varken ses eller hörs på över 25 dagar. En spännande utmaning i vardagen för en militärfamilj. Tjoho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *