Kast men liten kadett. Eller löjtnant…

image

Efter ett par dagar med utbildning på Kungsholms Fort i skärgården och ett galet bendödande ”walking bad”-pass var vi idag inne på fastlandet igen. Två killar höll en idrottslektion och jag passade på att vara med. Vi boxades, brottades, gjorde kullerbyttor framåt och bakåt, hjulade, gick på händer (vilket skämt?!), bar varandra, tävlade och lärde oss olika moves. 

image

Ett ytterst bra move som jag fick träna på idag var att slänga omkull den som ville ta mig. Så sjukt roligt! Varför har jag inte hållit på det sånthär innan?!

Jag känner mig stundtals alldeles för både lätt, klen och lite som en vante… men samtidigt ganska rörlig, mjuk och med en stor potential. Träna mera och det blir bra liksom!

I helgen får jag öva mina nya moves på Militärpappan. Hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *