Kettlebell-pass med kortlek

image

I torsdags fick jag möjlighet att vara med på ett lite annorlunda träningspass, eller kanske skulle man kunna säga ett annorlunda kortspel, lite beroende på vad man är mest bekväm med. För mig var det nog en blandning men det blev ett riktigt roligt pass som sög gott i musklerna hela helgen!

Vi hade fyra högar med åtta kort i varje. Beroende på vilken färg som visades skulle vi göra olika övningar och olika i antalet efter kortets valör. På bilden har ni hela passet.

När vi var klara och jag mest låg i en hög och dog lite kom någon på den briljanta idén att köra en fyraminuterslåt med ”Bring Sally up…” där vi i takt skulle göra ytterligare en övning. Fyra minuter på varje arm!! Varför har man två armar?! I helgen hade jag två något mindre fungerande armar… men snygga kommer de bli!

image

Snyggare än i dagsläget iaf… och nej, det är ingen som utövat våld på mig. Jag har varit på massage! Smärta är en högre form av njutning osv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *