Kokosmüsli med kardemumma

image

Jag har gjort en ny müsli att äta till frukost. Jag gillar när det är stora bitar i och har därför mandlarna hela, men det går förstås bra att hacka dem om man hellre vill det. Basen i müslin är kokos och därför blir den väldigt mättande, då den består av mycket fett, alltså mycket energi. Värt att tänka på när man häller upp i tallriken. Jag brukar blanda ut min yoggi med kvarg så att jag på så sätt får i mig mera protein. Enkelt sätt att lura i sig mer protein, speciellt för er som tycket att bara kvarg är för strävt.

Min müsli:

200 gram kokos (en påse)
2 dl dinkelflingor
2 dl mandlar
1 dl pumpakärnor
1 dl gojibär
1 dl hackade fikon
Massa malen kardemumma

2 thoughts on “Kokosmüsli med kardemumma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *