Kustflottans bal 2013

image

Gårdagens bal var en av de trevligaste baler jag varit på måste jag säga! Glada människor, god mat och tid så vi hann njuta av stunden. Det tenderar ofta bli en ganska stressig dag då mycket ska hinnas med men i år blev det mycket bättre!

image

Redan klockan 14 skulle vi damer mötas upp på Lavendel Minispa där vi bjöds på mousserande vin och ost och kex. Vi hade även möjlighet att låna Lavendels grejer för att fixa oss i ordning. Ett perfekt sätt att umgås och lära känna de andra damerna lite närmare. Dessutom bästa smakråden ever och alla hjälptes åt att fixa varandra! Vi hade fri tillgång till fiskspaet och flera fötter blev tuggade och fina! Vi hade även rabatt på alla behandlingar och jag bestämde mig för att få en fest-makeup lagd. Jag tänkte att det vore roligt med något fint eftersom jag inte har så stora möjligheter med håret som jag nu klippt av.

Jossan lade min make up och jag blev ruskigt nöjd! Hon var superproffsig och lyssnade snabbt in vad jag hade för önskemål och en och annan farhåga. Det där med make up är ju så personbundet och kan lätt bli konstigt om man inte känner sig bekväm.

image

Efter spa och påklädning gick vi vidare till Sjöofficersmässen för middag. Skaldjur till förrätt, hjort till varmrätt och chokladkaka efter det. Mums! Till detta sedvanliga visor och ett och annat tal. Trevligt!

image

Kaffe med avec serverades ombord på HMS Vinga, så vi gick vidare efter middagen till Svinga med Vinga. Där bjöds det på allt från drinkar och snacks till musikquiz och disco! Några timmar senare tog vi en taxi upp till stadshotellet för själva balen. Där var massor av folk, precis som vanligt, och ett band spelade så alla kunde dansa. Vi minglade omkring och hann prata med ungefär hela flottan, dansa, skratta och äta korv innan vi åkte hem runt klockan ett.

Jag försökte ta en bild på min fina sminkning men den kom bättre till sin rätt i verkligheten. En väldigt trevlig, kul och härlig bal bjöd gårdagen på och vi är verkligen supernöjda! En talande sammanfattning av kvällen läste jag i en kollegas statusrad på Facebook:

Vad är väl ett liv som flottist?!

image

5 thoughts on “Kustflottans bal 2013

  1. vacker som vanligt!! vår höstmiddag gick av stapeln den också i lördags men utan oss, då maken kollat fel och gick VB den kvällen, äscj. Nya tag till Fraustadt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *