Kvällens träningspass

Jag avslutade min lyxhelg med ett svettigt träningspass på gymmet innan jag åkte hem till Militärpappan och barnen igen. Idag körde jag färre repetitioner än jag brukar och lade på mer vikt som kompensation. Det gäller att variera sig!

Tre varv per block, som vanligt:

Block 1: 10 utfall framåt med vikter i händerna + 10 Rodd i maskin + 10 Axelpress (flyes) åt sidan.

5 min rask gång på löpbandet med brant lutning!

Block 2: 10 Latsdrag + 10 Axelpress över huvudet + 10 Bicepscurl

5 min rask gång på löpbandet med brant lutning!

Block 3: 10 medicinbollskast över huvudet med knäböj + 10 Tricepspress mot bänk + 10 rodd i TRX

5 min rask gång på löpbandet med brant lutning!

Jag avslutade med plankor: 3 x 1 min plankan på tå och armbågar + 2 x 1 min sidoplanka på varje sida + 3 x 1 min plankan på raka armar och benen på pilatesboll.

3 thoughts on “Kvällens träningspass

  1. Jag försöker också variera mig, men det blir mest bara löpning just nu. Men bara och bara, det krävs sin planering för att jag ens ska ta mig ut på det. Ska köpa hem kettlebells tänkte jag, istället för att ojja mig för att inte komma iväg till gymmet. Hantlar har jag redan.

    Åh vad kul att du tycker jag låter positiv. Det är en medveten strategi, en kompis med äldre barn sa att hon nu ångrar att hon gnällde så mycket när barnen var små. För helt plötsligt är dem stora och vill bara vara med kompisar. Och det fick mig att tänka till lite. Småbarnsåren varar inte för evigt, och det blir så jobbigt om man ska gå runt och sucka över trotsiga barn och dålig sömn.

  2. Jag körde också tungt med få reps på gymmet igår, så skönt att köra helt slut på musklerna! Jag kopierade förresten av passet vi gjorde här hemma och la ut på min blogg, hoppas det är ok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *