Kvällslöpning med vänner!

image

Äntligen skapade vi möjligheten att springa en runda tillsammans igen, jag och Läkaremamman! Och vad som gjorde turen ännu bättre var att Tuffbästis hängde på!

Vad kan vara bättre än en vacker sommarkväll, en härlig löptur och två av mina närmaste vänner? På en och samma gång! Det stavas Lycka!

För att skapa möjlighet till träning är just vad det handlar om, tycker jag! Och just igår var jag inte så hemskt pepp på det där passet egentligen. Jag var galet trött, hade ätit middag för tätt inpå och tagit en glass till efterrätt. Men vi hade bestämt och jag tänkte att jag såklart inte skulle banga vår dejt. Men var förberedd på att det kunde komma att bli tungt!

Det blev precis tvärt om! Jag var pigg i benen, andningen kändes utmärkt och vi turades om att prata hela rundan. Den där glassen visste var den satt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *