Lagom är sämst!

Idag har det varit en såndär lagom tråkig dag. Lagom lite att göra på jobbet, lagom segt att få ur andra någonting, lagom tyst på arbetsplatsträffen, det vill säga att ingen säger något trots att det sticks knivar i ryggen på varandra så fort någon tittar bort. Lagom svenskt, tror jag. Mina lagom trevliga kollegor är också tillbaka efter en vecka på annan ort. Lite synd. Det gör så att jag blir sådär lagom störd och inte kan arbeta lika snabbt som jag älskar att göra!

Så jag har lite jobb kvar att ta igen ikväll, innan jag kan somna. Men då är jag i alla fall inte lagom ostörd- utan helt och fullt ostörd! I like!

Till fikat på jobbet åt vi semlor. Inte semla. En och en halv åt jag och militärbebisen! Inte lagom. Vackraste hunden och jag var på promenad i 30 minuter. Inte heller lagom. Men jag mår lite lagom konstigt sen igår när vi var ute på vår tvåtimmarspromenad i 70 cm djupsnö. För övrigt inte alls lagom det heller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *