Lila förnyelse

Jag satte upp nya gardiner igår så nu ser det mycket vårigare och ljusare ut här hemma. Passar bra till den nyfallna snön på andra sidan fönstret… När jag hade bytt på ett av två fönster kom Militärpappan in och medan jag stod vid strykbrädan med den ena gardinen och två gamla låg i en hög framför näsan på honom tittade jag bort mot det nybytta fönstret och frågade vad han tyckte? Om vad, undrade han då och tittade i fönstret, liksom lite ut för att se om det var något utanför fönstret jag menade…

Dessa män! Efter en snabb och högst ovetenskaplig undersökning bland mina vänner och familj drar jag slutsatsen att just de flesta män saknar den där speciella gardingenen som krävs för att kunna se sånt. Punkt.

Lila och vitt och alla orkidéer, det är vår!

15 thoughts on “Lila förnyelse

 1. Lila är ju så fint, det är den nyansen det går i här hemma med. Just nu alltås, snart har jag ju tröttnat igen och vill byta ut allt!
  Nu jobbar du i alla fall på bra med kameran – heja!! Jag glömmer av min alldeles för ofta känner jag.

 2. Vad fint du har gjort! Min E brukar sällan lägga märke till nya grejor hemma, eller om jag har klippt och färgat håret, eller om jag har nya kläder. Tur att de är bra på annat!

  Grattis i efterskott!

 3. Vet du vad? A sover igenom sig trots att jag är uppe med blöjbyten på nätterna och vaknar inte alls av att E skriker. Visst var det lite skakigt första veckan, men allt är ju nytt även för de små, så jag brydde mig inte så mycket om det. Men du är ju otroligt smart som ser till att vila upp dig nu, det önskar jag att en annan hade varit bättre på istället för att komma hem trött från förlossningen.. Lätt att vara efterklok.

  Och dagens enorma utbrott från As sida blev ganska lättförklarat när jag insåg att termometern började snudda på 39 igen. Dumma, dumma sjukor. Feberfri sen i lördags och nu kom det igen. Jag förstår ingenting.. 🙁

 4. Mycket mycket snyggt, och det där känner jag igen, haha. De brukar inte se något, inte ens om stången skulle åka ner, haha

  Aha, men så var det med Bellman med ett tag, att han fick ta något lätt sent på kvällen, så han fick inte hela dosen på kvällen, alt att vi gav honom ett knäckebröd, för då slutade han kräkas sedan, han hade halsbränna liksom så han kräktes luft mest.

  Vi ger Bellman också 3 ggr om dagen, det passar bäst.

  Vet hur du menar det där med att när man lämnar bort så sköts det ej. Bellman ska helst bara ha sin mat, för annars blir hans klåda mer påtaglig, men det inser inte alla, så de stoppar i han allt möjligt, fastän vi sagt att vi inte vill det, inte bara för klådan utan för tiggeriet med

  kramar

 5. tack va snäll du är! 🙂 <3
  nej mitt bt försvann så fort bebis+mk kom ut.. ;)) jätteskönt!!!!

  däremot tog det markant längre tid för vätskan att försvinna efter 2a barnet än efter 1a. fick tom vätskedrivande utskrivet..
  men får ändå vätska i kroppen innan mens o så.. :/ samt av ppillrena jag åt, så nu är de kastade 🙂
  jaaa jag SKA gå ner i vikt! det bara ska gååååå! 🙂 tack vare de kastade ppillrena så har jag inget som helst sötsug lr nåt sånt alls! superskönt! inte varit sjuk alls sen jag slutade att trycka i mig en massa skit ;:) supersupersuperskönt!!!! 😀 ska bara köpa ett träningskort nu också så blir det en massa pass + gymträning! woho!!!

  hehe jaa man skulle nästan kunna tro att deras rum är byggt efter dessa sängar 😀 hihi
  var preeecis så de fick plats sådär!! 😀

  hur mår du nu? är alla värden fortfarande stabila??
  håller tummarna för att allt ska fortsätta vara bra och att du får en normal förlossning denna gången!:))

  kraam

 6. vår mja.. 😉 30 minus idag med. Viggo är 3,5 Liv är 2,3 och Gry 10 månader. Ja dom är otroligt lika! Alla frågar om viggo och liv är tvillingar. Vackra orkideer du har!

 7. Väldigt fint och fräscht! Här ska Mattias sy gardiner av tyg vi har liggandes.. har ju bott här sedan maj 2011 men har bara fått upp rullgardiner haha ja, på vissa punkter är jag pysslig men att sy, nej det får mannen göra hahaa

 8. Kul att få se hur ni har det hemma! Fint! Känner ni er redo för en ny bebis? Spännande, nu när vi fått följa dig här. Måste säga att du ser oförskämt pigg och fräsch ut. Via ansiktet kan man inte ana att du snart ska få bebis. Har du haft tur med hud, hår och vätska i kropp? Lycka till (nu har jag sagt det, kan ju hända när som nu). Kram

  • Redo vet jag inte. Den här graviditeten bara är, mer än den förra då jag liksom levde i den på ett annat sätt. Jag tycker inte om att vara gravid, men jag tycker om att vara mamma! (och då är detta tydligen ett nödvändigt ont…) Bebiskläderna är inte tvättade, väskan inte packad och spjälsängen står i fel rum… så redo? Jag känner mig pigg och fräsch största delen av tiden. Typ när jag sitter still eller sover. =) Huden har varit fin och håret likaså. Vätskan är inte lika påtaglig denna gång (har ju inte havandeskapsförgiftning) fast den börjar komma mer nu, vätskan alltså. Samtidigt hoppas jag att jag är fylld av vätska:Benen är enorma! Och jag har gått upp 25 kg. So far. Och jag har väldigt ont av foglossning! Och fula bråck på benen. MEN jag är frisk! Trallalalalala!!!! Resten kan jag inte göra något åt. Än. Men det kommer! Jag ska bli den fittaste tvåbarnsmorsan i stan! 😉 Typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *