Lite allt möjligt

image

Vilken dag! Omväxlande, annorlunda, oväntad, produktiv och mysig. Fast nu längtar jag hem till barnen!

Den vackra bilden ovan är vyn från en altan där jag suttit en stund idag och genomfört en intervju för ett skolarbete. Helt fantastiskt!

image

Min bror kom från Oslo idag för att vara i Karlskrona över påsken och vi passade på att äta middag tillsammans på Parken Karlskrona. De har en ny kock där med fina meriter i bagaget så det var extra roligt att gå dit. Jag åt en torskrygg på bädd av rotfrukter och skirat smör. Potatisen valde jag bort. Herregud vad gott!  Och vackert upplagt, trevlig personal och nästan ensamma i lokalen! Karlskrona… kom igen!

image

Nu ligger jag här med min blodtrycksmätare på armen och den kommer att blåsas upp var tjugonde minut. Hela natten. Jag har ju högt tryck utan att de finner orsaken och har alltid haft, så förmodligen är det något ärftlig, obestämbart skit. Hur som helst så genomför jag nu en 24 – timmars mätning av mitt blodtryck just nu. Hoppas på lite sömn mellan uppblåsningarna i natt!

2 thoughts on “Lite allt möjligt

  1. H har högt blodtryck. Det borde han inte ha eftersom han tränar men han har nån sorts blodsjukdomsgrej, han är typ bloddopad.
    Kanske du har så?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *