Lite mat

Ni är intresserade av vad jag äter och här kommer två rätter tagna ur min kost.

Överlag äter jag mycket protein, till alla mål och lite mindre kolhydrater än jag är van vid. Såklart äter jag fortfarande kolhydrater, jag ammar och då är det väldigt viktigt. Dock väljer jag mina kolhydrater med stor noggrannhet, vitt mjöl går fetbort till exempel. Här är det långsamma kolisar som gäller, man vill ju gärna bli mätt på maten menar jag!

Lunch eller middag

Ett exempel på en lunch/middag: Kycklingkött, kamutvete (som jag blandat i lite olivolja, salt och citonsaft), bladspenat och så har jag lyxat till det med lite melonbitar i. Till detta en klick kesella 1%. Och såklart den bästa kryddan över allt: fem sorters peppar. Mums!

Mellanmål eller kvällsmål

Ett exempel på ett mellanmål eller kvällsmål: Kesella 1%, tinade hallon toppat med hackade pistagenötter. Hur gott som helst!

7 thoughts on “Lite mat

  1. Ja, tips på mail ser jag fram emot! Jag inser att jag vet knappt vad snabba respektive långsamma kolhydrater ens är just nu. Men Kesella Vanilj testade jag minsann idag. Oj oj oj. Om det inte vore för att det är mjölkbaserat skulle jag kunna leva på det och frukt.

    Tyvärr fixar inte min mage laktosfritt i stora mängder heller, så jag kommer ju aldrig kunna äta laktosfri yoghurt till exempel, då blir magen bara en stor gasexplosion. Men jag hoppas på havregurt och soyghurt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *