Litet busfrö

image

Vi har ju en på runt en meter här hemma som busar till det lite mellan varven. Oftast när man har bråttom eller händerna fulla med annat. Så klart!

Häromdan hade hon visst fått tag i en tub Inotyolsalva, ni vet den där tjocka, kladdiga salvan för röda barnrumpor… och kletat in halva sig just när vi skulle iväg. Och eftersom jag var tvungen att både byta kläder på henne och skubba ansiktet med typ stålull så passade jag på att knäppa två kort med mobilen. Hon var väldigt stolt över sitt mästerverk och sa ”Titta mamma, Is fin! Is smöja munnen!”

image

Sen hade hon visst målat lite överallt med salvan med. På några möbler och kläder. Pjuh, inte värre än att tvätta eller torka bort som tur väl är.

Lite dåligt med bloggande här för tillfället och det beror på att vi håller på att ställa in oss på att Militärpappan ska vara borta i femton dagar snart. Därav även ganska så dålig kommentering på era bloggar tyvärr. Så snart han har lämnat har jag mer tid igen. Det låter konstigt men så är det. Mer om det senare!

8 thoughts on “Litet busfrö

    • Så skulle det kunna vara om hon hade en annan mamma… Jag har nog aldrig lagt en ansiktsmask i hela mitt liv! =)

  1. Ujuj sådan liten kladdfia minsann, skratt. Snäll hon var då som ej kladdade på väggarna, hihi, förstår vad du menar, man får mer tid då ens sambo är borta, man vill wj prioritera datorn då de är hemma, kram

  2. fick tipset att ta olja så går inotyol bort. fast det vill man ju kanske inte ha på möblerna 😉 nä visst är det märkligt det där med tiden. 15 dagar hujja, du gör det gräjt!

  3. Haha, visst är dom innovativa dom små liven! Jag har en liknande bild på Otto när han var i samma ålder, men med vit målarfärg istället….
    Vi syns imorgon!

    Therese T Himmer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *