Livet nu

Igår kom Elise in med en skalbagge som hon hittat i trädgården. Hon la ner den på soffan och när jag sa att den skulle ut i trädgården igen så vinkade hon till den och var noga med att säga hejdå. Själv var jag noga med att dölja mitt småkrypsogillande, det vore ju dumt att föra över det på henne menar jag.

Tilia befinner sig i  BabyBjörnen den mesta av hennes vakna tid för tillfället så när den väl åker av om kvällarna känner jag mig plötsligt så lätt och smidig. Om än med ont i ryggen… men så länge hon är nöjd så är jag nöjd!

Vackraste hunden vill gärna vara med och tar därför barnens gosedjur i munnen och går iväg. Otaliga är de gånger jag hämtar tillbaka henne och lägger gosedjuret på sin plats igen. Tillslut lägger hon sig på dem istället och det kan ju vara okej en stund kan jag tycka, så länge hon inte biter i dem.

Tuffbästis var här igår och med sig hade hon bland annat en jättefin uggla, en sån som man bygger av klossar på en pinne, ni vet. Det var visst som ett tack för barnkläderna hon fick till sin kommande bebis. Tänk, en Militärbebis och en Tuff-bebis så nära. Det ska bli så himla roligt!

2 thoughts on “Livet nu

  1. Jag tänkte senast i veckan på de som får bära och bära. När jag fick göra det i 15 minuter. Hur tungt är det inte för de otränade om du tycker det är tungt då?

    Hoppas ni haft en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *