Lördag på stan

Hela familjen åkte in till stan och käkade lunch och så fikade vi medan Tilia sov i vagnen. Jag smet in på Hemmakväll för att köpa lördagsgodis medan de andra hängde i lekparken utanför.

image

image

image

image

Nu när Militärpappan kommit hem slappnar jag av lite för att jag inte ensam måste ha hundra procent koll längre och det gör mig så fruktansvärt stressad! Antar att jag även upp en del stress inom mig när jag varit ensam och att det kommer ifatt mig nu när jag slappnar av lite grann… Det blir en tidig kväll.

4 thoughts on “Lördag på stan

  1. Härligt att se lite bekanta miljöer, även om jag inte riktigt kan placera dem. Har aldrig varit någon riktig Karlskronit och har nog bott borta för länge nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *