Lövmarknaden

image

image

image

image

Idag har vi alltså varit på Lövmarknaden, en årligt återkommande tradition såhär dagen före Midsommarafton. Det var som vanligt sinnessjukt mycket folk!
Vi träffade på flera som vi kände och jag sprang in i fler än en vän jag inte träffat på väldigt, väldigt länge. Kära återseenden och hjärtliga kramar!
Förutom traditionen att bara gå där bland stånden och uppleva stämningen, som oftast möjliga är starkt kopplad till semesterkänslan för min egen del, finna det ett och annat ärende att uträtta under Lövmarknaden. Marknadsgodis, blåklint och galet många strumpor med olika motiv på ska inhandlas, liksom gräddbollar, viltkorv och en åla-lott. Den sistnämnda mest för sakens skull…
I år var Elise med på sin allra första Lövmarknad och det innebar även inköp av en styck gasbalong. Såklart! Den fick hon av sin Mormor och Morfar och den sistnämnda såg även till att utrusta henne med en tröja med texten: ”Tycker du jag är gullig så skulle du se min morfar”. Tack!
Militärpappans Divisionschef bjöd på Lövmarknadslunch för alla sina anställda med familjer i parken. Det var både väldigt trevligt, fint och gott! Denna man, Divisionschefen alltså, har omkring hundratalet medarbetare under sig och missar aldrig att gratulera någon av dem på deras födelsedag! Respekt!!
Nu är vi på väg till Gökhult och Militärpappans familj för midsommarfirande. Det mysigaste ever. Mer om det imorgon!

2 thoughts on “Lövmarknaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *