Lugn vecka och nya attribut

image

Förra veckan gick i lugnets och återhämtningens tecken. Vi var i en förläggning på ett skjutfält i Småland med jobbet och jag kunde passa på att  gå och lägga mig vid typ nio och sova ostört i nio timmar. Nästan så man blir lite groggy!

Jag vilade från det mesta vad träning heter och körde bara två pass i början på veckan. Ganska tråkigt men också nödvändigt ibland och plötsligt märker jag hur tid frigörs till annat! Även fast jag har haft tid till att rensa barnens garderober i helgen, röja i tvättstugan och tokstäda kökslådorna bad Militärpappan mig att ta en löprunda under gårdagen med motiveringen att jag mår så mycket bättre när jag tränar!
image

Han har förvisso helt rätt men jag sparar mig till denna vecka istället. Igår var jag hos frisören och utmanade tillvaron lite med en ny frisyr. Jag har haft kort hår i ett halvår och har verkligen trivts kanon men känner att det är dags för förändring. Kanske åker det av igen redan nästa klippning?!
image

Måndagsnaglar idag. Blått så det matchar uniformen men alltid retar det någon! Jag väntar med spänning…

2 thoughts on “Lugn vecka och nya attribut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *