Lugnet i stormen

image

Jobbade senare igår och fikade sedan med en vän innan jag cyklade hem i den ljumna kvällen. Var tvungen att stanna och bara ta in. Tänk så vackert vi bor i fina Karlskrona!

Älskar att inte ha bråttom! Är inne i en väldigt intensiv period och är då extra noggran med att hinna varva ner, andas med magen och njuta av min omgivning. Först då någon gång inser jag att det är viktigt. Viktigare, i alla fall.

Ville mest bara säga det.

4 thoughts on “Lugnet i stormen

  1. Det är så oerhört viktigt att stanna och ta in! Just nu sitter jag med altandörren öppen medan jag programmerar, fåglarna håller konsert i skogen utanför och solen skiner lika fint som den gjort hela helgen. Att bara blunda och lyssna, känna vårens dofter och solens värme ger energi för en bra dag.
    Att stanna upp, ta ett steg tillbaka och bara vara, det var längesedan jag gjorde det själv, så nu försöker jag komma ihåg och leva efter det själv.
    Vi är ju så väl värda att må bra!

  2. Veckans ord i den blå kalendern 😉
    ”Den rätta tiden att koppla av är när man inte har tid med det” (Sydney J Harris)

    Att du tar dig tiden att bara stanna upp och andas även fast det är mycket, är inte lätt men så klokt att göra! Styrkekramar och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *