Mammaträning på Västra Mark

image

image

Tio mammor blev vi på dagens fyspass på Västra Mark. Vi sprang strax över fyra kilometer och stannade för tabata-styrka ett par gånger. Dessutom gick vi utfallsgång i backe, körde jägarbuss, tränade backar och sprang med motstånd.

image

image

Vi hade lika kul som alltid och avslutade med Idioten på fotbollsplanen så att det brände i lungorna lite lagom till stretchen! Härligt jobbat alla coola Mammor! BTW: Har funderingar på att byta namn på denna träningsgrupp. Kom gärna med förslag!

6 thoughts on “Mammaträning på Västra Mark

 1. Ser så himla härligt ut! Blir sååå peppad att starta upp något liknande, som jag skrev en annan dag här till dig. Inspireras och tänker vidare 🙂

 2. Jag tycker det är så vansinnigt coolt att ni kör och jag skulle så gärna se att det fanns något liknande här (där inte alla är sådär maxat vältränade och man bara känner sig utanför). För visst finns det träning, men det kostar rejält med pengar och jag tycker att de pengarna som jag lagt på SATS räcker mer än väl just nu.

 3. Älskar att läsa om era träffar. Jag och två andra har precis startat en grupp i vår lilla by. Två gånger varvid träffats hittills och nästa gång på lördag. Kul att se era övningar! Jag kommer säkert sno lite idéer, hoppas det är ok? Grymt inspirerande iaf. Är det du som leder varje pass?

  • Vad roligt att vi kan inspirera andra till att göra samma! Kul att ni fått ihop en liten grupp. Det var ju så vi med började och knappt två månader senare är vi nu över 100 mammor i gruppen!
   Tanken med gruppen är att alla som vill kan starta och köra ett pass och så kommer folk som har lust att träna men hittils är det bara jag och en till som har hållit i pass. (En annan Militärmamma) =)
   Jag har nog kört 10-20 pass nu och har nya övningar varje pass, några iaf! Sno gärna om ni hittar nåt intressant och blogga om era träffas så kan jag sno tillbaka tips och inspiration av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *