Man blir trött av att ligga på sjukhus

Militärpappan och Elise kom och hämtade mig på sjukhuset och vi åkte hem och lekte en stund. Jag kände mig otroligt trött efter mitt vilande dygn på sjukhuset så efter lunch gick jag och la mig för att sova en stund. Stunden blev till fyra(!) timmar och då tvingade jag mig upp för att kunna ha en chans att sova i natt. Jag hade lätt kunnat sova fyra timmar till!

Ikväll kommer Frökenfarmor, som har sportlov, ner till oss och Militärpappan har föräldraledigt för Elise. Det ska han ha tills Militärbebisen kommer har vi bestämt och Hemliga Marie har hämtat Vackraste hunden. Det känns lyx att kunna vara lediga tillsammans så här strax innan vi blir fler i familjen!

Elise är lite förkyld men pigg och äter som en häst så hon har energi som få och är väldigt rolig att hänga med! Skulle hon varit långa dagar på förskolan nu hade hon garanterat blivit sjuk, så det känns jättebra att vi kan vara hemma. Om det tar ett tag innan Militärbebisen behagar komma går vi nog bort till förskolan hela familjen ett par timmar en dag så Elise inte glömmer det totalt.

Tack för alla fina kommentarer och den energi ni ger mig genom dem! Underbara!!

6 thoughts on “Man blir trött av att ligga på sjukhus

  1. Trötthet i slutet av graviditet tror jag är kvinnokroppens sätt att vila sig i form. Nu är det ju alldeles snart dags. Nästa gång du lämnar sjukhuset är det nog med den yngsta militärbebisen i dina armar, lycka!

  2. Skönt att du fått sova lite. Jag har också varit till sjukhuset idag och gjort lite behandlingar och var såååå trött efteråt att jag sov i 2½h tror jag =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *