Manöver

image

Jag är Lt Johansson. Ta mig på allvar, är ni gulliga… eller nåt.Seriöst alltså, hur fan ska man få respekt med sig när man ser ut som ett jävla skämt?!

12 thoughts on “Manöver

 1. Ja jag kan tänka mig att bassarna/kadetterna ibland gör det svårt för dig i och med att ta dig allvar då 😉 är det inte allmänt känt att e man gravid så blir man uttittad precis som om man e en utomjording?
  Men har du haft respekten med dig så ska det nog inte vara svårt att fortfarande ha den även om du e gravid!
  Lycka till o trevlig helg!

  • Ja, det har jag. Jag har ju haft dem ett tag och har skapat en bra relation. Fast alla andra som ser en i förbifarten då?
   Jag vill bara provocera med ett inlägg som detta. Visa verkligheten- en bra början till förändring!

 2. Jag tycker att det är respektlöst mot alla kvinnor inom vårt försvar att det inte finns uniformer för gravida. Speciellt som ni är ålagda att följa klädregler. Borde ju inte vara så himla svårt att fixa fram några par brallor, kjolar och blusar som är anpassade efter en växande mage? Har du någon aning om hur det ser ut inom t ex. Polisen? Tänkte mest att de ju också har väldigt specifika arbetskläder.

  • Det finns faktiskt en del gravidkläder till uniformen. Bland annat ett par Mamma90-byxor. På vårt förband tar det dock en evighet att få ut, så trots att jag beställt ett par sådana för flera månader sedan lär jag få vänta tills jag fött ungen innan jag får dem. Suck! Inte okej.
   Jag ska skriva ett inlägg om detta senare och visa de kläder som finns och mina förslag till förbättring. Jag har en del! Håll utkik!

   • tråkigt med så lång väntetid, det borde ju vara allmänt känt att en graviditet varar 9 månader och sen behövs ju inte kläderna längre… eller tills det är dags nästa gång 😉

 3. Fast jag tycker oavsett att du är FIN, sen förstår jag att man känner sig lite lätt fel i kläder osm inte passar. För att inte tala om allt som hör till då.

  Sv: Jag gillar Elva som namn, men dels har vi sagt att namn på E går bort (båda våras förnamn rent tekniskt även om mitt stavas annorlunda) och dels är det alldeles öfr likt As namn (och har även exakt samma betydelse). Annars hade Elise varit ett hett alternativ redan förra gången. Men men. Något namn kanske vi snubblar över snart.. 😉

 4. Tycker du är söt i grönt!!
  Jag lämnade en klagan på Ikea idag så jag får se vad de säger.
  Vi har typ åtta mil enkel väg.
  Om de ska skicka tar det flera veckor och det orkar jag inte vänta.

 5. Whiskeyn var inte god vare sig varm eller kall men halsen känns bättre önsketänk? den onda axeln/nacken ja den tar det nog längre tid att få bukt med, naprapat och sjukgymnastbesök nästa fredag. tills dess så lit elyft som möjligt tyckte doktorn hahaha! sa jag och nämnde 3 blöjbarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *